pro svobodné nezadané křesťany od 20 do 40let

Vítej na BLOGU PŘÁTELSTVÍ !

9. 9. 2007 14:47

Vítej v KLUBU PŘÁTELSTVÍ !
Ahojte lidi! Zvu všechny nezadané k přihlášení se do společenství, nazvaného Klub Nezadaných, zde na Signálech !

Společenství má už i svůj Blog, a to je právě tento, který nyní vidíš na monitoru počítače. Nazvala jsem ho KLUB PŘÁTELSTVÍ. Do Blogu může psát příspěvky každý, kdo chce. .Předtím je ale třeba přihlásit se do společenství, Do společenství se můžeš přidat sám, nemusíš nikoho žádat o povolení. Najdeš jej v sekci SPOLEČENSTVÍ, v OSTATNÍ SPOLEČENSTVÍ, KLUB NEZADANÝCH. Toto společenství a tento blog totiž patří svobodným, NEZADANÝM křesťanům ve věku zhruba od 25 do 45 let. Mladším bude asi lépe vyhovovat KLUB PŘÁTELSTVÍ Junior.

Myslím, že založit tento klub je docela dobrý nápad. Založila jsem ho pro všechny nezadané katolíky z ČR i ze Slovenska, kteří by se chtěli seznámit , jen tak si spolu pokecat nebo se zúčastnit nějaké společné akce.

A tak pište, přidávejte sem své příspěvky, všichni, kdo chcete najít prima kamarády a kamarádky!
Pište něco o sobě a koho byste chtěli najít!
Napište název svého blogu, aby si jej mohli ostatní přečíst. Pište o akcích, které pro svobodné nezadané katolíky pořádáte nebo o kterých víte!

Nebo se poohlédněte mezi uživateli celého komunitního systému www.signaly.cz, prohlížejte si jednotlivé blogy, klikejte v každém blogu, co jen tu na Signálech najdete v sekci BLOGY, na spodní lištu vlevo, kde je PROFIL. Podívejte se, jak vypadá autor toho Blogu, vyberte si, kdo se vám líbí, přečtěte si jeho BLOG, a pošlete mu vzkaz přímo na jeho profilovou stránku!

Nebo si jen tak napište vzkaz přímo sem, do tohoto blogu Klub přátelství,a počkejte, kdo se vám ozve! Ozvat se můžete někomu taky vzkazem neboli příspěvkem do tohoto Blogu přátelství

Na pokec to bude asi pak lepší samozřejmě v diskusi, společenství ještě žádnou založenou nemá...
Zkus třeba diskusi Střední věk

Na příspěvky se těší Anička a Daniel, ale doufáme, že nás tu brzy bude víc :o)
Zobrazeno 2775×

Komentáře

Anicka

Tak dnes je to nějaké začarované :o)
Pořád mi to psalo, že mám špatné heslo,možná jsem si dala pak znovu tu stejnou stránku a zatímco tady kecám s kámoškou, už tam mám příspěvek 3x. Ale co, alespoň jich tady bude víc :o)

Michaela42

Dlouho jsem tu nebyla.Promiňte.Né,že bych se vás stranila,ale mám velké problémy s depresemi,byla jsem v lázních.A ani teď to není nej,ale přece jen si myslím že si můžu dovolit říct,že jsem udělala nějaký ten krůček k duchovnímu růstu.Zdravím vás všechny.

Zobrazit 12 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková